top of page

Покана за обучение

За билките, помощници и защитници
видео семинар

Logo_curv_new.png

Записване по всяко време

Можете да гледате всички лекции в удобно за вас време. Предоставяме ви видео запис на целия семинар, състоящ се от 16 лекции (приблизително 32 астрономически часа), които вече вдъхновиха толкова много участници от България и чужбина. Видеата, които ще получите са тези от реално проведени онлайн лекци от предходни издания на семинара. В тях ще чуете и всички въпроси, които други участници са имали към лектора. Не е нужно да се съобразявате нито с ден, нито с час на провеждане. Ще получите и всички презентации и материали предоставени по време на курса. 


В семинара ще опознаете силите на всяко представено растение, какво можете да научите от него, каква е същността му, с коя част на тялото ни е свързано и кои растения за какви лекове са подходящи. Ще има рецепти за чайове и мазила, за извлеци и компреси, за вкусни и здравословни ястия и напитки. В програмата ще бъде засегната лечебната стойност на цялостни терапии без претенции за тяхната изчерпателност.


"Прекрасен курс, който по-скоро бих нарекла съкровищница със споделени знания, идеи, вдъхновения и много силен стимул за по-дълбоко и осъзнато съ-общуване с растенията и билките! Силно препоръчвам на всеки, стремящ се към по-дълбоко познаване на богатствата на природата и прекрасните начини за коопериране с нея!"

Даниела Събева - участник в онлайн семинар

"За билките, помощници и защитници" - март/април 2022


За кого е предназначен семинара:

За всеки, който се интересува от употребата на билките за общооздравителни цели, природна козметика, чиста храна и основите за правилното им приготвяне и прилагане. Семинарът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали и не е необходимо участниците да имат предварителни познания в сферата.


Целта ни е да предаваме знанието за билките, така че то да се запази и за следващите поколения и да ви насърчим в грижата за собственото здраве чрез разумен начин на хранене и управление на жизнения стил с помощта на билки и алтернативни методи.


*Семинарът не предлага диагноза или лечение на актуалните ви заболявания. Цялото съдържание има информативна стойност и отразява личното мнение и опит на лекторката в допълнение към цитираната литература. Винаги се консултирайте с лекар или алтернативен специалист при продължителни и сериозни заболявания.


Такса, записване и отстъпки:


  • такса за видео семинар "За билките, помощници и защитници" - 395 лева.

  • такса пакет: видео семинар "За билките, помощници и защитници" + видео курс "Алелопатия и съвместни насаждения" - 565 лева.

  • такса пакет: видео семинар "За билките, помощници и защитници" + видео курс "Биодинамично земеделие" - 565 лева.

  • такса пакет: видео семинар "За билките, помощници и защитници" + видео курс "Устойчиво земеделие" - 565 лева.


Плащането се извършва по банков път по сметка на Фондация Ботаника Лайф, която ще Ви бъде предоставена след заявка за записване.


Записване:

За записване, моля, изпратете имейл на info@botanicalife.org.

В имейла посочете:

  1. трите имена на желаещите да бъдат записани

  2. мобилен номер за контакт

  3. активен gmail, към който ще бъдат споделяни видеата.


След получаването на Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас и ще Ви предоставим банкови детайли и информация.


За информация телефон: 0894412349


Всеки, записал се за видео семинар „За билките, помощници и защитници“, получава:

  • обучителни материали, рецепти и технологии на работа

  • достъп до запис на лекциите

  • достъп до Facebook група, в която участници от различни издания на семинара обменят опит


Обучител:

Лора Николова е природен педагог, фитотерапевт. Тя приготвя ръчно направени сапуни. Лора сменя офиса с гората и поляните, където с различни групи от хора търси емоционалната стойност на обкръжаващия ни свят. Чрез природопедагогически семинари тя си е поставила за цел да посредничи при изграждането на отношението човек-природа, в което уважението към всички живи същества е водещ елемент и основополагащо за изграждането на по-добри междучовешки отношения.

Лора е учила фитотерапия в Samuel Hahnemann Schule в Берлин и природна педагогика в Naturschule Freiburg. Тя е магистър лингвист и етнолог от Хумболтския университет в Берлин.


Програма на обучението може да видите тук

Fruit Pie

Fruit Pie

Nature Photographer

Nature Photographer

Cherry Tomatoes

Cherry Tomatoes

Merry Christmas

Merry Christmas

Woman in Red

Woman in Red

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

image

image

image_edited.jpg
snimka.jpg
bottom of page