Отзиви

Лилия_edited.jpg

Мария Цонева

курсист от практически курс по устойчиво земеделие, май 2021 г.

„Любопитството към алтернативните методи на земеделие ме отведе в с. Надарево. Привлечена от желанието да срещна хора с опит в тази сфера, се записах на курса „Устойчиво земеделие“.

Материалът беше поднесен много увлекателно и съчетан с практики в градината. За кратко време придобих ценни знания и умения, които ми дадоха увереност и идеи за работата в моята градинка.

Базата е спокойна и уютна -  предразполага към почивка и релакс.

Няма да забравя прекрасната група от участници, с които ще продължим да обменяме опит.

С голямо удоволствие ще посетя Botanical Life отново!“

Лилия_edited.jpg

Веселин Петров

курсист от практически курс по устойчиво земеделие, юли 2020 г.

„Вторият ми селски практически опит. 4 дни в с. Надарево, в градината на Botanica Life - един вдъхновен и много личен проект за чисто земеделие. С малко пръст по ръцете сутрините, храна от градината през цялото време и уютна и мека постеля в края на деня. Благодаря на Апостол Апостолов за гостоприемството и на Галина Пенчева за сърдечно споделенотo чувство към почвата и растенията!

Ако ви се излиза от градска среда и ви се попада в спокойно и слънчево място с къщи от 1930-та, където баба Емине осигурява млякото, а съседката продава в магазина, след което вечерта прибира кравите от паша - https://goo.gl/maps/SFHygNPA9zoeT8Qy8.“

Лилия_edited.jpg

Лилия Аракчиева

курсист от практически курс по устойчиво земеделие, юли 2020 г.

„... И съм много щастлива, че се уча на правилното място - Botanica Life. Та ако искате и вие да се докоснете до устойчивото градинарство и да прекарате няколко дни на страхотно място (много подходящо и за деца на всякаква възраст), препоръчвам с две ръце. Благодаря на Галя и на Апостол.“