top of page

Новини

Есенен Уебинар
"За билките, помощници и защитници"

19.09.2023

Есенен Уебинар
"За билките, помощници и защитници"

Дата: 10.10.2023

час: 19:00 - 20:00

ВХОД СВОБОДЕН!


Есенният ни онлайн уебинар на тема билки предстои. На 10-ти октомври 2023 г. ще можете да се срещнете с Лора Николова - лектор на семинара "За билките, помощници и защитници". Уебинарът е предвиден като среща на лекторката с участниците във видео семинара, но е отворен и за всички, които имат интерес по темата за билките и тяхното приложение. Ако още не сте го гледали, не пропускайте тази възможност! Чрез записване за безплатния уебинар, може да заявите своите 10% отстъпка от таксата за видео семинара (отстъпката е валидна при закупуване на видео семинара до 31.10.2023). Разгледайте програмата на семинара тук.


С настъпване на есента, е добре да си припомним есенните плодове на природата. Ще си поговорим за корените на някои растения, за семената им, за трънката и хмела, за добре познатите шипки, за които винаги има какво още да научим. Подгответе се за ароматна билкова есен!


Уебинарът не е структуриран като обучение и няма предварително зададена програма. Принципът на провеждане е въпрос-отговор. Можете да задавате въпросите, които ви вълнуват, а Лора ще даде най-доброто от себе си, за да ви отговори. Единственото условие е да бъдем толерантни един към друг, да се изслушваме, за да може всеки който желае, да вземе участие.


Място: Уебинарът ще се проведе в платформата Google meet, като за участие е нужно да имате активен профил в Google.


ВХОД СВОБОДЕН!

Изисква се предварителна регистрация.


РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА 


За повече информация: info@botanicalife.org.


На всички регистрирани участници, ще бъде изпратен линк за достъп до срещата в деня преди събитието.


Очакваме ви!

www.A4B.png
www.GreenUp.png
snimka.jpg
поканаS.png
bottom of page