top of page

Екип

Logo_curv_new.png
Апостол Апостолов

Ръководител проекти и председател на УС


С огромно удоволствие се занимавам с проектната дейност на Фондация Ботаника Лайф. В качеството си на „ръководител проекти“, отговарям за цялостното планиране и реализация на проектите на организацията. Съчетавам тези задачи с ролята си на Председател на УС на фондацията. За мен е привилегия да работя с толкова мотивиран и всеотдаен екип.
Logo_curv_new.png
Симона Дянкова

Педагог детски групи и администрация и поддръжка на уеб сайт


Работата в Ботаника Лайф е много динамична и разнообразна. Стараем се да ангажираме вниманието на всички възрастови групи с идеята за етичното отношение към земята. Удоволствие е да работиш за идея, която искрено споделяш, а най-голямото щастие е да виждаш радостта на децата, тичащи през полето.
Logo_curv_new.png
Кирил Георгиев

Уредник и готвач - обучителна база


Надарево е една педя от Майката Земя - място с традиции в работата с почвата и растенията. Радостен съм, че земният ми път минава през това плодородно кътче и съм благодарен за всеки ден, в който съм в допир с всяка частичка от него. Фондация Ботаника Лайф вплита старите традиции с нови или добре забравени, още по-стари методи за чисто и щадящо земята и хората био земеделие, и предава това на подрастващите и всеки заинтересувал се. Подкрепям идеята с цялата си душа.
Logo_curv_new.png
Галина Пенчева

Преподавател по устойчиво земеделие


Смятам, че е много важно за всеки човек да намери призванието си и да се занимава с това, което обича. Така всеки нов ден е красив и желан. Много съм щастлива, че съм част от невероятното приключение Ботаника Лайф. Благодарна съм за възможността да работя с деца и да им помагам да търсят и да намират своя път и своите истини. Благодарна съм и за шанса да участвам в създаването на биоградината . Защото всеки човек заслужава чиста храна, отгледана с любов. Защото нашата прекрасна Българска Земя заслужава да се обърнем към нея с обич и благодарност!
Logo_curv_new.png
Logo_curv_new.png
Пламен Петров

Финансови въпроси и счетоводство

Logo_curv_new.png
bottom of page