Новини

Усмивки

23.07.2019

Поредната група деца, които ни посетиха, беше от образователен център "Усмивки". Деца от първи до четвърти клас се включиха в забавни игри и се справиха отлично с подготвените от екипа образователни задачи по ботаника. Научиха нови неща за интересни растителни видове и се запознаха с разнообразието от зеленчуци, които отглеждаме в градината. 
 

Освен, че се насладиха на ароматния чай, опитаха и листните зеленчуци в градината, някои от които бяха нови за тях. Свършиха и доста работа – всички се включиха в сеенето на  бобчета, лук и царевица в лехите подготвени за тях и ги поляха грижливо.  


Работата в градината е радост за всички, както за нас, така и за нашите гости и макар, че се поумориха,  те си тръгнаха с усмивки. 

Записването за посещения от центрове, училища, детски градини и занимални, продължава през цялото лято. Свържете се с нас на посочените в сайта ни контакти.

Правим редовни доставки на “зеленчуци с кауза” до градовете Търговище и Варна. За да поръчате, обадете се на 0894412349 или ни пишете във Facebook

© 2021 Botanica Life Foundation

е: info@botanicalife.org

т: +359 894 412 349

  • Facebook - White Circle