Новини

Врати отворени за всички

13.07.2019

В тази седмица наситена с посещения, при нас дойдоха и гости от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в гр. Русе, управляван от сдружение „Еквилибриум“. Почерпихме гостите си с липов чай, чийто прекрасен аромат те веднага разпознаха. Разведохме ги на опознавателна разходка в нашите градини и им показахме разнообразието от зеленчуци и билки които отглеждаме. Разгледаха вълшебното сандъче на Галя, пълно с най-различни семенца, а след това, самите те посяха семенца в подготвените за тях лехички и грижливо ги поляха. Бяхме силно впечатлени от вниманието и нежността, с която бяха обградени нашите млади посетители от придружителите си. Благодарим на управителя на центъра Пламена Стефанова и екипа ѝ за проявения интерес към нашата дейност. А нас винаги ни радва желанието на гостите ни да ни посетят отново. Добре сте дошли! 

Записването за посещения от центрове, училища, детски градини и занимални, продължава през цялото лято. Свържете се с нас на посочените в сайта ни контакти.

Правим редовни доставки на “зеленчуци с кауза” до градовете Търговище и Варна. За да поръчате, обадете се на 0894412349 или ни пишете във Facebook

© 2017 Botanica Life Foundation

е: info@botanicalife.org

т: +359 894 412 349

  • Facebook - White Circle