top of page

Новини

Насърчаваме дуалното образование

17.06.2019

Младежите, които преминаха миналогодишният ни обучителен курс по устойчиво земеделие, имаха желание да дойдат отново при нас, затова организирахме надграждащ курс за напреднали, в който взеха участие 17 ученика. За нас беше удоволствие да ги посрещнем пак и да учим и работим заедно пет чудесни и ползотворни дни. 


Балансираното съчетаване на теория и практика беше добре посрещнато от курсистите. С онагледяването на материала беше свършена много работа, а нашите млади приятели кипят от енергия и с ентусиазъм се включват в най-разнообразни дейности.

tomato poles 1.jpg
work 3.jpg
work 2.jpg
work 1.jpg
grass 1.jpg
grass 5.jpg

Измежду многото свършена работа те успяха да засадят батати, да сложат колчета на доматите, плевиха и косиха трева, подготвяха продукция за редовните доставки, които правим към клиенти на Ботаника Лайф. Работата и ученето вървят ръка за ръка със забавленията и младежите се включиха в интерактивни игри, организирани от екипа ни. 

games 1.jpg
school bus 2.jpg
group photo 6.jpg
school bus 1.jpg

Благодарим на Професионална гимназия по селско стопанство „Н.Пушкаров” град Попово, Професионална гимназия по земеделие гр.Търговище, Център за специална образователна подкрепа гр. Търговище за партньорството и подкрепата. 


Благодарим и на всички, които купуват от продукцията ни и с това подпомагат обученията, които провеждаме. Динамиката в градините на Ботаника е добра, продукция има, а разсада за летните зеленчуци е заложен в земята. 


Всеки който иска да закупи чисти зеленчуци от нашите градини и с това да подпомогне провеждането на обученията, може да се свърже с нас чрез Facebook или чрез контактите посочени на интернет страницата на Фондация Ботаника Лайф. Изпълняваме редовни доставки до градовете Търговище и Варна.

snimka.jpg
bottom of page