Новини

Насърчаваме дуалното образование

17.06.2019

Младежите, които преминаха миналогодишният ни обучителен курс по устойчиво земеделие, имаха желание да дойдат отново при нас, затова организирахме надграждащ курс за напреднали, в който взеха участие 17 ученика. За нас беше удоволствие да ги посрещнем пак и да учим и работим заедно пет чудесни и ползотворни дни. 


Балансираното съчетаване на теория и практика беше добре посрещнато от курсистите. С онагледяването на материала беше свършена много работа, а нашите млади приятели кипят от енергия и с ентусиазъм се включват в най-разнообразни дейности.

Измежду многото свършена работа те успяха да засадят батати, да сложат колчета на доматите, плевиха и косиха трева, подготвяха продукция за редовните доставки, които правим към клиенти на Ботаника Лайф. Работата и ученето вървят ръка за ръка със забавленията и младежите се включиха в интерактивни игри, организирани от екипа ни. 

Благодарим на Професионална гимназия по селско стопанство „Н.Пушкаров” град Попово, Професионална гимназия по земеделие гр.Търговище, Център за специална образователна подкрепа гр. Търговище за партньорството и подкрепата. 


Благодарим и на всички, които купуват от продукцията ни и с това подпомагат обученията, които провеждаме. Динамиката в градините на Ботаника е добра, продукция има, а разсада за летните зеленчуци е заложен в земята. 


Всеки който иска да закупи чисти зеленчуци от нашите градини и с това да подпомогне провеждането на обученията, може да се свърже с нас чрез Facebook или чрез контактите посочени на интернет страницата на Фондация Ботаника Лайф. Изпълняваме редовни доставки до градовете Търговище и Варна.

© 2017 Botanica Life Foundation

е: info@botanicalife.org

т: +359 894 412 349

  • Facebook - White Circle