top of page

Новини

ПОКАНА

Фондация Ботаника Лайф ви кани на

публична презентация и дискусия

Преходът по пътя към нашето бъдеще

Лектор - Фриц Васман, Швейцария

публикувано на 30.04.2019

Теми на презентацията: Загубата на биоразнообразие; въпросът с пестицидите; най-новите проучвания и проекти в енергийния сектор; култура на озеленяване; младата екоактивистка ГретаТунберг (номинирана за Нобелова награда за мир), провокирала световните младежки демонстрации, призоваващи за активни действия по въпросите с климатичните промени.

Ако се вълнувате от бъдещето на планетата, от това как се отразяват климатичните промени на света, който оставяме на следващите поколения, ако искате да бъдете част от промяната за по-добро бъдеще, заповядайте и се включете в дискусията.

20180614_113655.jpg

Г-н Фриц Васман е специалист в сферите: ботаника, дизайн на градини, изграждане на езера, геология, екология и възобновяеми енергийни източници. Дълги години е водил курсове и разработвал учебни програми по изброените теми. Експерт – консултант в озеленяването на сгради в градовете и урбанизираните райони. Специализира в планирането и реализирането на проекти за покривни градини в комбинация със соларни-фотоволтаични панели за максимална енергийна ефективност.

Със съпругата си, Каори Васман-Такигава – еколог и експерт в сферата на възобновяемата енергия, работят над редица проекти свързани с най-новите проучвания в сферата на енегийната ефективност.

 

 

Дата: 07 май 2019

Час: от 18:30 до 19:30 часа

Място на събитието: Клуб на нестопанските организации гр. Търговище,

ул „30 януари“ 1, ет. 3.

Вход свободен! Моля, заявете вашето участие на: info@botanicalife.org  

 

 

Събитието се реализира в партньорство с Клуб на НСО Търговище.

bottom of page