top of page

Новини

Благодарим

05.04.2019

ББългария дарява_www.png

Завърши националната кампания БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА, която се проведе от 22 до 31 март 2019 г. и включи над 120 каузи. Ние от Фондация Ботаника Лайф, участвахме с каузата „Да научим децата на България как се отглежда екологично чиста храна!“, чиято цел е да подкрепи провеждането на нашия курс „Устойчиво земеделие - основни принципи и методи за отглеждане на екологично чиста храна“. Нека върнем истинския вкус на храната обратно на трапезата на всяко семейство.

                                                                                          

От наше име и от името на България Дарява, ви благодарим за участието в първото издание на кампанията. Вашата подкрепа доказва, че с общи усилия може да бъдат осъществени големи и благородни каузи.

„Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде направено, е това, което правим за другите.“

Благодарим на всички вас, които със своя дарителски жест показахте, че сте съпричастни към каузата, която подкрепихте. Вашата щедрост и воля са доказателство, че промяната е възможна и зависи от всички нас. Вашата подкрепа е достойна за пример за подражание.

 

Сред Вас са хора на различни възрасти, изповядващи различна религия, с различни професии. Всички вие проявихте благородство в името на каузата, която съпреживявате и доказахте че дарителството е достоен жест за всеки истински човек.

 

Благодарим Ви!

bottom of page