top of page

Новини

Фондация Ботаника Лайф е домакин на първия стартъп лагер в България

19.05.2021

Фондация Ботаника Лайф е домакин на първия стартъп лагер в България

Между 20 и 26 август 2021 година в обучителния ни център в село Надарево ще се случи първият стартъп лагер в България за създаване на нови устойчиви бизнеси със зелен хоризонт.


Той ще е факт между 20 и 26 август 2021 година. В приключението на живо, наречено GreenUP и организирано от Нулев Отпадък ЕООД, ще се впуснат 20 човека на възраст между 18 и 30 години, които заедно с опитни предприемачи и стартъп лидери ще работят за създаването на зелени, технологични, устойчиви бизнес проекти. Участието в лагера е напълно безплатно и за него се кандидатства с попълване на онлайн форма до 15 юли, след което екипът ще селектира участниците.


В рамките на лагера те ще работят по модулите Екология, Стартъп и Бизнес. Темите в модулите, които ще им помагат да измислят бизнес решения, са Кръгова икономика, Маркетинг, Анализ на пазара, Бизнес планиране, Презентиране, Финанси и др. По всяка от темите ще се включват предприемачи и експерти, които ще помагат на младежите да търсят иновативни и устойчиви решения.


1 база в природата

7 дни

20 младежи между 18 и 30 години

10 опитни предприемачи


Това е GreenUP, вдъхновен от силата на новото поколение хора, което ще има задачата да разреши екологичните проблеми на планетата с иновативни решения. Няма време за чакане, а моментът винаги е сега. Стартъп лагерът ще е място, което ще обедини бъдещото поколение предприемачи и отличителните имена в стартъп сектора.


Ако си между 18 и 30 години и си от област Варна, Шумен, Разград, Търговище, Русе, Силистра или Добрич, вече отговаряш на две от условията за участие в GreenUP. Запиши се и се изправи пред предизвикателството да направиш стартъп за 7 дни и да се запознаеш с едни от водещите стартъп компании в България.


Кандидатствай на https://greenup.bgzerowaste.com/!

www.A4B.png
www.GreenUp.png
snimka.jpg
поканаS.png
bottom of page