top of page

Новини

Фестивал природа и музика

31.05.2023

Фестивал природа и музика

Четири дни на село и музика на живо


Дати: 02 - 05 август 2023 г.


Предлагаме ви едно изживяване, което да ви потопи в идилията на българското село и в магията на съвременната българска музика. Направете си почивка при нас и ще се погрижим да съчетаете полезното с приятното, както и да се насладите на красива природа, вкусна храна и незабравима музикална програма под звездите. За музикалното изживяване ще се погрижат изпълнителите от Moon Music Festival.

И всичко това ще се случи не в едно, а в две села - Надарево и Кочово, които се намират в близост до градовете Велики Преслав, Търговище и Шумен.


Ето какво предлагаме:


Ден 1: Пристигане до обяд. Разходка из зеленчуковите градини на Ботаника Лайф, с. Надарево. Ще си наберем лично от най-вкусните зеленчуци, отгледани по екологичен начин с много грижа и любов! От тези зеленчуци ще си направим най-вкусната салата за вечеря! Ще участваме в беседа, посветена на отглеждането на зеленчуци в градината по устойчив начин и ще научим за някои техники за отглеждане на екологични зеленчуци в домашни условия.


Ден 2: Разходка сред дивата природа в региона. Ще се запознаем с някои билки и диворастящи ядливи растения и ще си наберем малко за „вкъщи“. От тях ще си направим най-красивата и здравословна „дива“ салата за вечеря, а на сутринта ще си приготвим най-ароматния чай. Ще влезем в ролята на любители орнитолози и ще наблюдаваме и изследваме богатството от птици в региона (желателно е да си носите бинокъл). Ще участваме в беседа, посветена на „птиците около нас“.


Ден 3: Участие във фестивала Moon Music Festival в село Кочово (на хълма към Шуменското Плато). Програмата включва изпълнения на: УИКЕДА, Ира Митева, Квинтет “Александър Михайлов и Неговата Патърдия”. Организаторите на Moon Music Festival са ни подготвили и разнообразна съпътстваща програма – ателиета, уъркшопи и работилници, подходящи и за семейства с деца.


Ден 4: Участие в Moon Music Festival в село Кочово. Програмата включва изпълнения на: КОНТРОЛ, SILUET, My Rage And Kindness (M.R.A.K.). Съпътстваща програма – ателиета, уъркшопи и работилници, подходящи и за семейства с деца.


Какво е включено в събитието?

  • Всички дейности от ден 1 до ден 4, включително вход за музикалния фестивал

  • Нощувки в къща за гости „Ботаника“ на 02, 03, 04, 05 август + закуски. Настаняване в стаи с по 2/3/4 легла, със самостоятелен санитарен възел. Има възможност и за настаняване в единична стая (+ 15 лв. на вечер)

  • Изхранване в къща за гости „Ботаника“ – четири обяда (02, 03, 04, 05 август) и две вечери (02 и 03 август). Напитките се заплащат отделно. Храната се приготвя на място от шеф-готвач Кирил Георгиев, а много от продуктите са домашно произведени в градините на Ботаника Лайф.


Какво не е включено?

  • Транспорт до мястото на събитието. За пътуващите с обществен транспорт ще осигурим превоз до локалните дестинации или ще съдействаме за организиране на споделено пътуване с друг участник. До село Надарево пътуват автобуси от гр. Търговище. Има и жп спирка, на която спират пътнически влакове.

  • Вечеря на 02 и 03 август. Последните две вечери ще бъдем на фестивала в с. Кочово и всеки ще може да си закупи от предлаганата там храна.


Какво да си носим?

  • Дрехи за сезона, включително яке – на платото вечерно време може да стане хладно.

  • Репеленти против комари – възможно е да има.

  • Бинокъл за наблюдение на птици (желателно).

  • Шише за вода за многократна употреба.

  • Компания и добро настроение.


Пристигане

На 2-ри август до 13.30 часа в къща за гости "Ботаника", с. Надарево.


Отпътуване

На 6-ти август след закуска.


Цена

  • за ранно записване 345 лв (плащане до 01.07.2023г)

  • записване и плащане след 01.07.2023г - 380 лв


Записване

Моля, изпратете e-mail с вашите имена и телефонен номер на info@botanicalife.org. Ние ще ви потвърдим и ще ви изпратим данни за плащане. Важно – моля, оставете телефон за връзка!


За информация

телефон: 0894412349

www.A4B.png
www.GreenUp.png
snimka.jpg
поканаS.png
bottom of page