top of page

Новини

Уроци по градинарство – една споделена история

31.09.2023

Уроци по градинарство – една споделена история

От 2023 година екипът на Фондация Ботаника Лайф провежда персонални уроци по градинарство. Този формат допълва асортимента от обучения на фондацията и е насочен към хора-практици, които биха искали да имат повече лично време с нашия екип и да учат по програма, специално съобразена с техните нужди и ниво на знания. Индивидуалните уроци се водят от д-р Апостол Апостолов, градинар с дългогодишен личен опит, природолюбител и учредител на Фондация Ботаника Лайф.


За нас всяка среща това лято с индивидуални курсисти беше специална и незабравима. Благодарим им лично и от сърце, че ни се довериха. Благодарим ви! Сигурни сме, че ни предстоят още незабравими срещи с прекрасни хора, които живо се интересуват от отглеждането на чиста и здравословна храна, и които биха искали да прекарат няколко дена с нас в село Надарево, където заедно да упражняваме различни техники, методи и философски подходи към голямата тема на устойчивото земеделие.


Ето какво сподели Милена Анълър, която през м. септември изкара четири-дневен индивидуален курс при нас. И не беше сама, а с цели три прекрасни деца, които не по-малко желаеха да участват в приключението „градинарство“.


„Прекарах четири много ползотворни и преди всичко, вдъхновяващи дни в Надарево. Този престой беше моят първи директен допир с почвата. През краткото време успях да получа не само основни теоретични познания, но и много практични съвети. Г-н Апостолов отдели достатъчно време, за отговаряне на всички мои лични въпроси по планирането на моята градинка. Разгледа внимателно и с много търпение снимките на почвата. Гостоприемството, чистата и много вкусна храна допълниха положителните впечатления. Тръгнах си с много идеи и импулси, които възнамерявам в най-скоро време да осъществя. Благодаря ви още веднъж!“


Милена Анълър, участник в индивидуални уроци по градинарство в с. Надарево, част от програма „Устойчиво Земеделие“ на Фондация Ботаника Лайф.


Цялата информация за участие в нашите персонални уроци по градинарство можете да прочетете тук.

www.A4B.png
www.GreenUp.png
snimka.jpg
поканаS.png
bottom of page