Стартира първият онлайн курс на Фондация Ботаника Лайф

21.01.2021

На 19 януари стартира първият онлайн курс по устойчиво земеделие за начинаещи на Фондация Ботаника Лайф. Той дава и начало на обучителния сезон в календара ни със събития за 2021 година. Този сезон започва необичайно, но адаптирано към условията на пандемия чрез онлайн формата на обучение, към която има засилен интерес. Сред участниците в онлайн курса по устойчиво земеделие за начинаещи има представители на региони от цяла Северна България, а също и българи, живеещи в чужбина. Радваме се, че все повече хора се обръщат към земята и решават да отглеждат храната си сами – отговорно и чисто.


Веднага след нивото за начинаещи на 2 февруари ще последва курс на същата тема, но за ниво напреднали. До 25 януари приемаме записвания за участие в него.


На 16 февруари пък предстои да започне онлайн курс по билкарство „Тайните на билките“. Тази тема е нова за програмата ни и обогатява палитрата от знания и умения, които предлагаме. Към този курс също има голям интерес и записани участници от цялата страна, както и българи от различни европейски страни. Заявки за участие в този курс, който също ще се проведе в две нива, се приемат до 5 февруари (за ниво I) и до 19 февруари (за ниво II).


Всички въпроси относно нашата обучителна програма могат да бъдат отправени към e.ilieva@botanicalife.org.

Новини