Стартира първият онлайн курс на Фондация Ботаника Лайф

21.01.2021

Стартира първият онлайн курс на Фондация Ботаника Лайф

На 19 януари стартира първият онлайн курс по устойчиво земеделие за начинаещи на Фондация Ботаника Лайф. Той дава и начало на обучителния сезон в календара ни със събития за 2021 година. Този сезон започва необичайно, но адаптирано към условията на пандемия чрез онлайн формата на обучение, към която има засилен интерес. Сред участниците в онлайн курса по устойчиво земеделие за начинаещи има представители на региони от цяла Северна България, а също и българи, живеещи в чужбина. Радваме се, че все повече хора се обръщат към земята и решават да отглеждат храната си сами – отговорно и чисто.


Веднага след нивото за начинаещи на 2 февруари ще последва курс на същата тема, но за ниво напреднали. До 25 януари приемаме записвания за участие в него.


На 16 февруари пък предстои да започне онлайн курс по билкарство „Тайните на билките“. Тази тема е нова за програмата ни и обогатява палитрата от знания и умения, които предлагаме. Към този курс също има голям интерес и записани участници от цялата страна, както и българи от различни европейски страни. Заявки за участие в този курс, който също ще се проведе в две нива, се приемат до 5 февруари (за ниво I) и до 19 февруари (за ниво II).


Всички въпроси относно нашата обучителна програма могат да бъдат отправени към e.ilieva@botanicalife.org.

snimka.jpg
image.png
поканаS.png

Новини