top of page

Новини

Гости на колела

20.09.2022

Гости на колела

В периода 14-18 септември 2022 година, България беше домакин на Световната купа по планинско колоездене (MTBO). Фондация Ботаника Лайф с удоволствие приветства екипа на MTBO Австрия. Осигурихме храна и настаняване в къща за гости „Ботаника“, но също така станахме добри приятели и имахме прекрасни дискусии на теми като колоездене, спорт, устойчивост и др. Членовете на екипа посетиха нашите градини, където заедно брахме зеленчуци за кухнята.

За нас е чест, че нашите гости спечелиха един златен и няколко сребърни медала в надпреварата. Поздравяваме ги горещо за този успех и очакваме с нетърпение да ги видим отново!


В същото време посрещнахме колоездачи от Plateau Cycling, които също отседнаха в къща за гости „Ботаника“. Наслаждавахме се изключително много на тяхната компания и имахме интересни дискусии по въпроси в Обединеното кралство и Швейцария – откъдето са двама от колоездачите. С лидера на групата – Деян Кателиев обсъдихме някои идеи за бъдещо сътрудничество и се надяваме, че ще има други възможности да се срещнем отново. Пожелаваме на Plateau Cycling много повече вело-разходки в нашия регион. Повече от добре дошли са да се отбият отново.

www.A4B.png
www.GreenUp.png
snimka.jpg
поканаS.png
bottom of page