top of page

Новини

В подкрепа на ранното детско учене в условията на пост-пандемия от COVID-19

30.09.2021

В подкрепа на ранното детско учене в условията на пост-пандемия от COVID-19

Есента е чудесно време за провеждане на обучения и екипни срещи в базата на Фондация Ботаника Лайф в с. Надарево. Щастливи сме, че в периода 27-29 септември 2021г бяхме домакини на годишната среща на мрежата на „пространствата за ранно детско учене“, координирана от Фондация за децата в риск по света – България. На срещата участваха организации от цяла България, работещи в подкрепа на ранното детско учене и ранното детско развитие. Те обсъдиха възможностите за посрещане на предизвикателствата в работата с уязвими деца и семейства в условията на пост-пандемия от COVID-19. За част от мрежата беше организирано и обучение по PR и комуникации, на което участниците придобиха практически умения за подготовка на кампания, работа със социалниите медии, подготовка на истории на въздействие.


По покана на организаторите, д-р Апостол Апостолов представи дейността на Фондация Ботаника Лайф и разказа за методите на природната педагогика, които екипът използва за насърчаванe на ранното детско учене по време на образователните дейности на фондацията.


Всички участници в срещата получиха подаръчна торбичка с екологично чисти продукти от демонстрационните градини на Ботаника Лайф.


Желаем на Фондация за децата в риск по света – България и мрежата на „пространствата за ранно детско учене“ да продължават да работят за по-добро и устойчиво бъдеще на децата!

www.A4B.png
www.GreenUp.png
snimka.jpg
поканаS.png
bottom of page