top of page

Покана за обучение

За билките, помощници и защитници
модул III

петдневен присъствен семинар

БИЛКОВА ПРОГРАМА НА ФОНДАЦИЯ
БОТАНИКА ЛАЙФ 2022
Logo_curv_new.png

Дати на провеждане: 20 - 24 май 2022

Място на провеждане: Обучителния център на Фондация Ботаника Лайф в село Надарево, общ. Търговище и околностите на селото.Като естествено продължение на билковата ни програма за 2022 година, идва и присъственият семинар от поредицата „За билките, помощници и защитници“ с Лора Николова. След онлайн семинарите през зимните месеци е време за съвсем реално потапяне в тайнствата на природата. 


Ще ходим на събуждащи сетивата разходки и ще търсим и откриваме диворастящи билки. Ще се научим как да ги прилагаме в кулинарията, в грижа за здравето и цялостното си благоденствие.


Целта на семинара е да предаваме знанието за билките, така че то да се запази и за следващите поколения и да ви насърчим в грижата за собственото здраве чрез разумен начин на хранене и управление на жизнения стил с помощта на билки и алтернативни методи.


*Семинарът не предлага диагноза или лечение на актуалните ви заболявания. Цялото съдържание има информативна стойност и отразява личното мнение и опит на лекторката в допълнение към цитираната литература. Винаги се консултирайте с лекар или алтернативен специалист при продължителни и сериозни заболявания.


Кратка програма за семинара може да видите тук.


Записване

За записване, моля, изпратете имейл на info@botanicalife.org. В имейла посочете трите имена на желаещите да бъдат записани за участие и мобилен номер за контакт. След получаването на Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас и ще Ви предоставим банкови детайли и информация.

За информация тел. 0894412349.


Такса и краен срок за записване за МОДУЛ III (присъствен, с включени 4 нощувки и закуски):

ранно записване и плащане до 05.05.2022 (или до заемане на местата)- 355 лева (с ДДС) 

За изкаралите онлайн модул - 295 лева (с ДДС) – цена за присъствения семинар през 2021г.


краен срок за записване и плащане до 13.05.2022 (или до заемане на местата) - 395 лева (с ДДС)

За изкаралите онлайн модул - 345 лева (с ДДС)


Плащането се извършва по банков път по сметка на Фондация Ботаника Лайф, която ще Ви бъде предоставена след заявка за записване.


Максимален брой участници в курса – 15 души


Какво включва таксата за участие:

  • участие в курса

  • настаняване* и закуска в хотелската част на базата на Фондация Ботаника Лайф за периода на провеждане на курса (четири нощувки)

  • допълнителни информационни ресурси и рецепти за билкови продукти

  • възможност за активен диалог по темата за билкарството с нашия опитен обучител Лора Николова

  • достъп до градините и ресурсите на фондацията


Таксата не включва изхранване, но базата ни разполага с кухня и по време на обучението ще бъде предлагана готвена вегетарианска храна, предимно с продукти от нашите градини. Участниците ще имат и възможност да използват друга кухня за приготвяне на своя храна.

*Базата е новопостроена, с три звезди, всяка стая има собствен санитарен възел. Според броя на участниците, настаняването е в стаи по двама, трима или четирима. 


За кого е подходящо обучението:

За интересуващите се от цялостни здравни системи и билки, за природолюбители и търсещи и пазещи старите знания. Няма възрастови ограничения.


С кого:

Лора Николова е природен педагог, фитотерапевт. Тя приготвя ръчно направени сапуни. Лора сменя офиса с гората и поляните, където с различни групи от хора търси емоционалната стойност на обкръжаващия ни свят. Чрез природопедагогически семинари тя си е поставила за цел да посредничи при изграждането на отношението човек-природа, в което уважението към всички живи същества е водещ елемент и основополагащо за изграждането на по-добри междучовешки отношения.

Лора е учила фитотерапия в Samuel Hahnemann Schule в Берлин и природна педагогика в Naturschule Freiburg. Тя е магистър лингвист и етнолог от Хумболтския унивеситет в Берлин.

Fruit Pie

Fruit Pie

Nature Photographer

Nature Photographer

Cherry Tomatoes

Cherry Tomatoes

Merry Christmas

Merry Christmas

Woman in Red

Woman in Red

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

image

image

image_edited.jpg
snimka.jpg
bottom of page