top of page

Покана за обучение

За билките, помощници и защитници
видео семинар - април

Logo_curv_new.png

Начална дата: 06 април 2023 г.

През 2023 г. имате нова възможност за участие в нашия билков семинар. Вече може да гледате всички лекции в удобно за вас време. Предоставяме ви видео запис на целия семинар, състоящ се от 16 лекции (приблизително 32 астрономически часа), които вече вдъхновиха толкова много участници от България и чужбина. Видеата, които ще получите са тези от реално проведени онлайн лекци от предходни издания на семинара. В тях ще чуете и всички въпроси, които други участници са имали към лектора. Не е нужно да се съобразявате нито с ден, нито с час на провеждане. Ще получите и всички презентации и материали предоставени по време на курса. И нещо повече, ще имате възможност да се запознаете и да си поговорите с лектора – Лора Николова. За целта, ви каним в специално организирана онлайн среща (уебинар), която ще се проведе за вас през месец август. На тази среща ще имате възможност да споделите впечатления от семинара, да споделите вашия опит с билките и да зададете въпроси по засегнатите теми.


В семинара ще опознаете силите на всяко представено растение, какво можете да научите от него, каква е същността му, с коя част на тялото ни е свързано и кои растения за какви лекове са подходящи. Ще има рецепти за чайове и мазила, за извлеци и компреси, за вкусни и здравословни ястия и напитки. В програмата ще бъде засегната лечебната стойност на цялостни терапии без претенции за тяхната изчерпателност.


За кого е предназначен семинара:

За всеки, който се интересува от употребата на билките за общооздравителни цели, природна козметика, чиста храна и основите за правилното им приготвяне и прилагане. Семинарът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали и не е необходимо участниците да имат предварителни познания в сферата.


Целта ни е да предаваме знанието за билките, така че то да се запази и за следващите поколения и да ви насърчим в грижата за собственото здраве чрез разумен начин на хранене и управление на жизнения стил с помощта на билки и алтернативни методи.


*Семинарът не предлага диагноза или лечение на актуалните ви заболявания. Цялото съдържание има информативна стойност и отразява личното мнение и опит на лекторката в допълнение към цитираната литература. Винаги се консултирайте с лекар или алтернативен специалист при продължителни и сериозни заболявания.


Такса и краен срок за записване - до 03 април 2023:


  • такса за видео семинар "За билките, помощници и защитници" - 395 лева

  • такса пакет: видео семинар "За билките, помощници и защитници" + онлайн курс "Алелопатия и съвместни насаждения" - 585 лева

  • такса пакет: видео семинар "За билките, помощници и защитници" + видео курс "Устойчиво земеделие" - 565 лева


Плащането се извършва по банков път по сметка на Фондация Ботаника Лайф, която ще Ви бъде предоставена след заявка за записване.


Записване:

За записване, моля, изпратете имейл на info@botanicalife.org.

В имейла посочете:


  1. трите имена на желаещите да бъдат записани

  2. мобилен номер за контакт

  3. активен gmail, към който ще бъдат споделяни видеата.


След получаването на Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас и ще Ви предоставим банкови детайли и информация.


За информация телефон: 0894412349


Всеки, записал се за видео семинар „За билките, помощници и защитници“, получава:

  • обучителни материали, рецепти и технологии на работа

  • достъп до запис на лекциите

  • възможност за онлайн дискусия по засегнатите в семинара теми с нашия опитен обучител Лора Николова - през месец август 2023 г.

  • достъп до Facebook група, в която участници от различни издания на семинара обменят опит

  • отстъпка от таксата за присъствени обучения в базата на Фондация Ботаника Лайф  в с. Надарево през 2023 г.

  • електронен сертификат за участие


Обучител:

Лора Николова е природен педагог, фитотерапевт. Тя приготвя ръчно направени сапуни. Лора сменя офиса с гората и поляните, където с различни групи от хора търси емоционалната стойност на обкръжаващия ни свят. Чрез природопедагогически семинари тя си е поставила за цел да посредничи при изграждането на отношението човек-природа, в което уважението към всички живи същества е водещ елемент и основополагащо за изграждането на по-добри междучовешки отношения.


Лора е учила фитотерапия в Samuel Hahnemann Schule в Берлин и природна педагогика в Naturschule Freiburg. Тя е магистър лингвист и етнолог от Хумболтския университет в Берлин.


Програма на обучението може да видите тук

image_edited.jpg
snimka.jpg
bottom of page