Политика за защита на личните данни

В съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД, Регламент (ЕС) 2016/679 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни, сме длъжни да ви информираме:

Следните видове лична информация може да бъдат събирани, съхранявани и използвани:

  • информация като името ви и имейл адреса ви, които сте въвели, за да се абонирате за нашия бюлетин;

  • информация, съдържаща се във всяка комуникация с нас, изпратена ни чрез имейл или чрез уебсайта ни;

  • всяка друга лична информация, която ни изпращате.

 

Използване на личната ви информация

 

Лична информация, подадена до нас чрез уебсайта ни, ще бъде използвана за:

  • да ви изпращаме нашият имейл бюлетин, ако сте го заявили (можете да ни информирате по всяко време, ако вече не желаете да получавате бюлетин);

  • отговаряне на запитвания направени от вас.

 

Ние не предоставяме личната ви информация на трети лица.

 

Актуализиране на информация

Молим да ни уведомите, ако личната ви информация, която съхраняваме, има нужда да бъде поправена или актуализирана.

 

Бисквитки

 

За правилното си функциониране, нашият уебсайт използва „бисквитки“. Това са данни, които се изпращат до браузъра на потребителя и се съхраняват на неговия компютър или друго мобилно устройство временно или за по-дълъг конкретен период от време (или докато потребителят ги изтрие).

 

Ние използваме само „необходими бисквитки“. Те са нужни, за да може уебсайтът да изпълнява своите функции. Тези бисквитки не съхраняват разпознаваема лична информация.

 

Бисквитки от външни услуги

 

На различни страници от нашия уебсайт можете да срещнете съдържание собственост на трети страни, като YouTube, Facebook или Google Maps. Информираме ви, че ние нямаме контрол над бисквитките използвани от съответните трети страни. Повече информация за тях можете да откриете на съответните уебсайтове.

Потребителят сам може да настрои браузъра си така, че да ограничи използването на даден вид бисквитки или да изтрие тези, които са вече съхранени на съответното устройството. Промените в браузъра, с които се отхвърля използването на всички бисквитки, могат да попречат на правилната работа на този и други уебсайтове.

 

Изменения

От време на време може да актуализираме тази политика, като публикуваме нова версия в нашия уебсайт. Трябва да проверявате тази страница, за да се уверите, че разбирате всички промени в нашата политика за защита на личните данни. Може да ви известим за промените, като ви изпратим имейл.

 

Съгласие

 

Смята се, че потребителите се съгласяват с тази политика за защита на личните данни при използване на уебсайта.

 

Вашите права

 

По всяко време можете да ни инструктирате да не обработваме личната ви информация. При нежелание да получавате информация от нас, може да заявите желанието се за изтриване на личните Ви данни на info@botanicalife.org или чрез опцията за отказване от получаване на бюлетин.