Екип

Най-ценният ресурс на организацията е нейният екип. Това са хора, които притежават различни умения и са съпричастни към общата цел.

Апостол Апостолов

С огромно удоволствие се занимавам с проектната дейност на Фондация Ботаника Лайф. В качеството си на „ръководител проекти“, отговарям за цялостното планиране и реализация на проектите на организацията. Съчетавам тези задачи с ролята си на Председател на УС на фондацията. За мен е привилегия да работя с толкова мотивиран и всеотдаен екип.

Ръководител проекти и председател на УС

Петър Петров

Присъединих се към екипа на Фондация Ботаника Лайф през лятото на 2017 г. Приех идеята. За мен е чест, че работя с млади и енергични хора, жадуващи за промените. Искрено вярвам, че идеята ще се превърне в реалност.

Агроном, Управител Стопанство - градини и опитно поле

Галина Пенчева

Смятам, че е много важно за всеки човек да намери призванието си и да се занимава с това, което обича. Така всеки нов ден е красив и желан. Много съм щастлива, че съм част от невероятното приключение Botanica Life. Благодарна съм за възможността да работя с деца и да им помагам да търсят и да намират своя път и своите истини. Благодарна съм и за шанса да участвам в създаването на биоградината . Защото всеки човек заслужава чиста храна, отгледана с любов. Защото нашата прекрасна Българска Земя заслужава да се обърнем към нея с обич и благодарност!

Преподавател по устойчиво земеделие

Донка Апостолова

Имам нуждата да вярвам, че от всеки един от нас зависи светът да бъде по-добро място! Смятам, че Ботаника Лайф е стъпка напред – начин да учим най-малките как да бъдат част от природата и да им покажем, че природата е част от тях!

Административен сътрудник

Пламен Петров

Финансови въпроси и счетоводство

Please reload

© 2017 Botanica Life Foundation

е: info@botanicalife.org

т: +359 894 412 349

  • Facebook - White Circle