Празнична оферта за групови тържества през месец декември 2021

Актуални предложения2  400 X 160.png

От 1-ви до 20-ти декември, къща за гости „Ботаника“ отваря врати за групови тържества и събития. Независимо дали сте фирма, която иска да подари на своите служители една различна вечер, или сте приятели, които желаят да споделят хубави мигове заедно, НИЕ ВИ ПРИВЕТСТВАМЕ С ДОБРЕ ДОШЛИ!


Базата е новопостроена и разполага с 24+ легла, разпределени между стаи с две, три и четири легла, както и три спални. Имаме собствена кухня и зала за хранене с капацитет 30 места.  

 

Нашето предложение (основен пакет): 

Вечеря и закуска + настаняване в стая с 2 или повече легла (според числеността и желанието на групата)  

75 лв на човек  

  

Вечеря и закуска + самостоятелно настаняване в стая (според числеността и желанието на групата)  

85 лв на човек  


Важно: предложението не включва музикална програма, но при желание, гостите могат да си осигурят собствена музикална уредба или DJ. 

 

Допълнителни възможности:


- Обяд :

Двустепенно меню - 10 лв. на човек

Тристепенно меню - 15 лв на човек 

Опцията е налична за деня на пристигането и  деня на отпътуването, с предварителна заявка като част от резервацията.  


- Опознавателна разходка из градините на Фондация Ботаника Лайф – 10лв на човек (продължителност около 1ч и 30 минути, опцията е налична при сформирана група от минимум 5 човека). 


Ако желаете, по време на вашия престой при нас, ще ви разходим из нашите градини, където произвеждаме плодове и зеленчуци по природосъобразен начин, без употребата на химия. Градините се използват и за обучителни цели, където с деца, младежи и любители градинари провеждаме образователни занятия и обучения по устойчиво земеделие. Разположени само на няколко минути пеша от къщата за гости, градините са в непосредствена близост и до нашето езеро, където лятно време може да се наблюдава богато биоразнообразие и водни лилии в три цвята. 

  

- Домашно приготвени лимонади и пробиотични напитки + топли напитки (от менюто за сезона)  

 

Менюто подлежи на уточнение според предпочитанията на групата и включва: 


Вечеря (четиристепенно меню): Салата, предястие, основно ястие, десерт, изворна вода в кани, 1 чаша вино, 1 домашно приготвена безалкохолна напитка от менюто с напитки.  


Обяд (двустепенно или тристепенно меню): Супа, основно ястие, десерт, 1 домашна безалкохолна напитка от менюто с напитки. 


Предложение за празнична вечеря - вариант 1: Меню

Предложение за празнична вечеря - вариант 2: Меню

Предложение за обяд: Меню


Комплимент от домакините: 

  • Вода от диспенсър по време на целия престой в базата 

  • Ползване на семинарна зала 

  • Беседа на тема „устойчиво земеделие“ Как се отглеждат плодове и зеленчуци без химия и как може всеки да го практикува? (опцията е налична при сформирана група за опознавателна разходка из градините на Фондация Ботаника Лайф) 

 

Отстъпки 

Групови събития, организирани от организации с нестопанска цел в обществена полза могат да се възползват от 5 % отстъпка от цената на основния пакет (вечеря, закуска и нощувка)  

 

Важно! Храната, която предлагаме е домашно приготвена в нашата кухня, която е регистрирана към Българската Агенция по Безопасност на Храните. Използваме продукти предимно от нашите градини (според наличното в сезона), които сами си произвеждаме по екологичен начин. Снабдяваме продукти и от други производители от региона, като по този начин насърчаваме местното производство и икономика. 


Важно! Приходите от къща за гости „Ботаника“ подпомагат образователната дейност на Фондация Ботаника Лайф и развитието ни като социално предприятие.


Къща за гости „Ботаника“ е с три звезди, намира се в село Надарево, област Търговище и е част от  

Център за обучение по устойчиво земеделие и младежко участие на Фондация „Ботаника Лайф“.  

Къщата разполага с конферентна зала и е подходящо място за провеждане на семинари, конференции, обучения и тиймбилдинги. 


Село Надарево се намира в подножието на Преславската планина, на неголямо разстояние от градовете Търговище, Велики Преслав, Мадара, Плиска и Шумен.Резервации и запитвания за меню: 

тел. 0893047801

email: petar.petrov@botanicalife.org

 

Настоящото предложение ще бъде съобразено с изискванията за безопасност при епидемичната обстановка в страната, които действат към момента на провеждането на събитието.